Αποκλειστική συνεργασία της Motocraft AE με την Cummins Inc.

Η Motocraft AE είναι πλέον ο αποκλειστικός διανομέας των ναυτικών κινητήρων Cummins μέχρι 15 λίτρα για Ελλάδα και Κύπρο.

Με την συμφωνία αυτή η Motocraft ΑΕ πλέον θα διαθέτει αποκλειστικά τους κινητήρες που προορίζονται για επαγγελματικά σκάφη κάθε είδους (τουριστικά, αλιευτικά, εργασίας κλπ) σκάφη αναψυχής και σκάφη για τα σώματα ασφαλείας (Λιμενικό Σώμα – Πολεμικό Ναυτικό – Στρατός).

Επίσης η συμφωνία  περιλαμβάνει την ανάθεση της πλήρους τεχνικής υποστήριξης και διάθεσης ανταλλακτικών από την Μotocraft AE η οποία ήδη έχει εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει ικανό δίκτυο τεχνικών πανελλαδικά.


Η Cummins INC αποτελεί κατασκευαστή, σχεδιαστή και διανομέα με ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των κινητήρων πετρελαίου και απασχολεί περίπου 44.000 εργαζόμενους με εγκαταστάσεις σε 190 χώρες μέσω του δικτύου της με περισσότερες από 600 ιδιόκτητες εταιρείες και ανεξάρτητους διανομείς όπως και περίπου 6.500 σημεία πώλησης παγκοσμίως.  

Η Motocraft Α.Ε. είναι διανομέας ναυτικών κινητήρων, συστημάτων πρόωσης, ναυτιλιακού εξοπλισμού και σκαφών αναψυχής με αναγνωρισμένη εμπειρία και τεχνογνωσία από το 1961. Επίσης διαθέτει 60 εξουσιοδοτημένους και εκπαιδευμένους αντιπροσώπους σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη εξειδίκευση στους εσωλέμβιους και έσω-εξωλέμβιους κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης.

Περισσότερες πληροφορίες:

MOTOCRAFT AE.

Λ. Αλίμου 48, Άλιμος  174-55,

τηλ. 210-9888288,

www.motocraft.gr,

e-mail : [email protected]