Ανάληψη της αντιπροσωπείας σκαφών SEA PRO από την Motocraft SA

H MOTOCRAFT S.A. ανέλαβε την επίσημη αντιπροσώπευση των σκαφών SEA PRO-PALMETTO για την Ελλάδα. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία στον χώρο των σκαφών αναψυχής, η Motocraft επέλεξε να εισάγει τα Αμερικάνικα σκάφη Sea Pro-Palmetto της Brunwick Marine.

Το ναυπηγείο Sea Pro ιδρύθηκε στην πόλη Blair της Νότιας Καρολίνας το 1987 από την οικογένεια Hancock που διέγνωσε ζήτηση στην αγορά για ποιοτικά sport fish σκάφη σε προσιτές τιμές. Μέσα στα επόμενα χρόνια, η Sea Pro παρήγαγε εκτός από σκάφη sport fishing (center-console) και σκάφη τουρισμού (walk-around), τα οποία ανέδειξαν το ναυπηγείο στην Αμερικάνικη αγορά

Το 1996 μετά από συνεχή εξέλιξη, το ναυπηγείο μεταφέρθηκε στις νέες εξελιγμένες κτιριακές εγκαταστάσεις στο Newberry της Νότιας Καρολίνας όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα απασχολώντας 350 άτομα. Το 2001 το ναυπηγείο πρόσθεσε στην γκάμα του και τα Palmetto Custom. Τα σκάφη Sea Pro που παράγονται σήμερα περιλαμβάνουν μήκη 19Ά-27Ά ft σε μοντέλα Center Console – Walk Around – Dual Console – Bay – Fish/Ski, ενώ τα Palmetto παράγονται σε 22Ά, 23Ά και 33Ά ft.


Στα τέλη του 2004 το ναυπηγείο της Sea Pro αποκτήθηκε από την Brunswick Corporation στην οποία ανήκουν κορυφαίες εταιρείες και ναυπηγεία όπως: Mercruiser, Cummins Mercruiser Diesel, Baja, Bayliner, Sea Ray, Boston Whaler, Hatteras, Sealine και πολλές ακόμη κορυφαίες εταιρείες του χώρου και όχι μόνο. Η Brunswick Corporation είναι η κορυφαία εταιρεία ειδών αναψυχής στον κόσμο απασχολώντας περισσότερους από 27.000 εργαζόμενους παγκοσμίως.

Η Motocraft κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των ναυτικών κινητήρων, ηλεκτρογεννητριών, ναυτιλιακού εξοπλισμού, και σκαφών. Τώρα, αναλαμβάνοντας τα SEA PRO-PALMETTO προσφέρει μια γκάμα οικονομικών λύσεων για σκάφη ψαρέματος-αναψυχής, έτσι ώστε να υπερκαλύψει τις ανάγκες των πελατών με τα πλέον επώνυμα προϊόντα της αγοράς, αλλά και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης.