Αλλαγή σκηνικού στο Ράλλυ Αιγαίου

Αλλαγή σκηνικού στο Ράλλυ Αιγαίου

Στον δεύτερο σταθμό της διαδρομής τους, την Λέρο, είναι έτοιμα να δέσουν τα 48 ελληνικά και ξένα σκάφη που παίρνουν μέρος στο 46ο Διεθνές Iστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει και φέτος ο ΠΟΙΑΘ με επίσημο χορηγό τη Mercedes – Benz Ελλάς.

Ο …Αίολος έκανε το χατίρι των 500 και πλέον ιστιοπλόων ανοίγοντας διάπλατα τον ασκό του από σήμερα Δευτέρα πρωί, με αποτέλεσμα η εκκίνηση της 2ης ιστιοδρομίας από το λιμάνι της Σύρου προς το Λακκί της Λέρου να αποκτήσει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Όπως μεγάλο ενδιαφέρον απέκτησε και η συγκεκριμένη ιστιοδρομία από τη Συρο στη Λέρο, η δεύτερη μεγαλύτερη του φετινού Ράλλυ συνολικής απόστασης 96 νμ., αφού οι βόρειοι ισχυροί άνεμοι υποχρέωσαν τους ιστιοπλόους να ξεδιπλώσουν όλες τις αρετές τους και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δυνατότητες των σκαφών τους.
Η αλλαγή πάντως του σκηνικού του καιρού είναι ήδη εμφανής αφού τα πρώτα σκάφη αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να έχουν δέσει στο Λακκί ενώ μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας τα περισσότερα θα έχουν φτάσει στον προορισμό τους.

H G4S Telematix υποστηρίζει και φέτος το Ράλλυ Αιγαίου, προσφέροντας έξυπνες καινοτόμες λύσεις για την ζωντανή παρακολούθηση του αγώνα από το www.aegeanrally.gr