Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου ΙΑΣΩΝ

Αθλητικός Ιστιοπλοικός Όμιλος Ρίου

Με επιτυχία έγινε το Σαββατοκύριακο, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2011 κοινή προπόνηση με προσομοίωση αγώνα αθλητών του Α.Ι.Ο.Ρ. “Ιάσων”, του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου και του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής που έγινε στις εγκαταστάσεις του “Ιάσονα” στον Ψαθόπυργο, ήταν η γνωριμία μεταξύ των νεαρών αθλητών γειτονικών ομίλων της περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας και η καλύτερη προετοιμασία τους, εν όψει του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτιοδυτικής Ελλάδας που θα γίνει στη Λευκάδα, από 25 – 27 Μαρτίου 2011.

Κοινή προπόνηση

Ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου “Ιάσων” συμμετείχε στον ιστιοπλοϊκό αγώνα “ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΜΙΛΩΝ ΘΕΜΗ ΜΑΓΟΥΛΑ 2011” που διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Φεβρουαρίου, με το σκάφος της Ελληνικής Κλάσης Platu 25 “ΝΙΚΟΛΑΣ”.

Με πλήρωμα τον προπονητή του κ. Γιώργο Δρακόπουλο (κυβερνήτη – τρίτος από δεξιά στη φωτογραφία) και τους αθλητές του της κατηγορίας Laser (από αριστερά προς τα δεξιά) Θοδωρή Αβραμόπουλο, Νίκο Μπούσια, Στέφανο Κυρλιγκίτση, και Άγγελο Παπανικολάου και κατέκτησε την 3η θέση γενικής κατάταξης σε σύνολο 12 συμμετοχών. Σημειώνεται ότι ο Α.Ι.Ο.Ρ. «Ιάσων» ήταν ο μοναδικός όμιλος της περιφέρειας στην πρώτη τριάδα.

απονομή