«Τριήμερο θεωρητικό + πρακτικό σεμινάριο με τους Α. Μπέλλο και Ν. Κουκούλα»

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το πρώτο σεμινάριο που διοργάνωσε ο Γλαύκος με θέμα την τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης και κατόπιν απαίτησης των μελών του για σύντομη επανάληψή του, ανακοινώνεται η διοργάνωση του επόμενου σεμιναρίου με θέμα «Οι τεχνικές ελεύθερης κατάδυσης στο ψαροτούφεκο». Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου, ενώ το πρακτικό μέρος θα γίνει στις 26 ή 27 Νοεμβρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών) σε τοποθεσία που θα αποφασιστεί την Τετάρτη.

Ομιλητές στο εν λόγω σεμινάριο θα είναι ο Απόστολος Μπέλλος και ο Νίκος Κουκούλας, οι οποίοι εκτός των πολλών τους ιδιοτήτων είναι εκπαιδευτές εκπαιδευτών ελεύθερης κατάδυσης του FDI και της Ελληνικής ομοσπονδίας φυσικά ενεργοί ψαροκυνηγοί.  Με βάση τις δύο τελευταίες ιδιότητες αποφασίστηκε και το θέμα του σεμιναρίου. Έτσι  στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα γίνει αναφορά σε θέματα ελεύθερης κατάδυσης σύμφωνα με τον τρόπο διδασκαλίας του FDI που θα καλύψουν από τον πιο αρχάριο ως και τον προχωρημένο ελεύθερο δύτη που πλέον αναζητά τη λεπτομέρεια.

Στο δεύτερο μέρος, οι ομιλητές θα αναφερθούν σε θέματα που θα συνδυάζουν το ψαροτούφεκο με τις τεχνικές, αλλά και τις παραλλαγές της ελεύθερης κατάδυσης, ενώ στο πρακτικό οι συμμετέχοντες θα εφαρμόσουν όσα άκουσαν στην πράξη.

Στα μέσα του σεμιναρίου της Δευτέρας θα γίνει ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα όπου θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά.

Ο Γλαύκος ευχαριστεί την εταιρία APNEA για την προσφορά για κλήρωση ενός (1) ψαροτούφεκου RAYO 83 και τεσσάρων (4) σχολείων ελεύθερης κατάδυσης από το FDI με 50% έκπτωση στα δίδακτρα.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου για τα οικονομικώς εντάξει μέλη είναι δωρεάν ,ενώ για τα μη μέλη είναι 15 € συνολικά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο (είτε είναι μέλη είτε όχι) θα πρέπει να το δηλώσουν στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στο 6972789518 (Κώστας), 6976109335 (Μιχάλης).

http://www.apnea-shop.com/
http://www.fdi.gr
http://apneadivers.blogspot.com/